Palmarès Février 2015

Palmarès Février 2015

PALMARES FEVRIER 2015 

DECANTER World wine Awards
Chateau Capdet 2011BRONZE
Chateau Guitignan 2010ARGENT

DECANTER
Grand Listrac 2010COMMENDED
Grand Listrac 2011 BRONZE
Chateau Capdet 20093 étoiles
Chateau Vieux Moulin 2010BRONZE
Chateau Vieux Moulin 2011Commended
Chateau Beausejour Hostens 2010OR
Chateau Saint-Martin 2010BRONZE
Chateau Lagrave Cissan 2010ARGENT
Chateau Guitignan 20094 étoiles (n°4 on 183 tasted)

LE GUIDE HACHETTE
Grand Listrac 2009Citation
Grand Listrac 2011Citation
Chateau Capdet 20092 étoiles
Chateau Capdet 20101 étoile
Chateau Capdet 20111 étoile
Chateau Guitignan 2009Citation
La Rose Pauillac 2010Citation
La Rose Pauillac 2011Citation
Château Léo de Prades 20091 étoile
Château Léo de Prades 2010Citation
Château Léo de Prades 2011Citation
Le Grand Paroissien 20092 étoiles
Le Grand Paroissien 2011Citation
Château Vieux Moulin 20101 étoile
Chateau Vieux Moulin 20111 étoile
Chateau Saint-Martin 2009Citation

CONCOURS GENERAL AGRICOLE
Grand Listrac 2009OR
Grand Listrac 2010BRONZE
Chateau Capdet 2009OR
Chateau Capdet 2010OR
Chateau Capdet 2011OR
Chateau Guitignan 2011OR
Le Grand Paroissien 2009OR
Chateau Saint-Martin 2009OR

INTERNATIONAL WINE CHALLENGE
Grand Listrac 2010BRONZE
Grand Listrac 2011Commended
Chateau Guitignan 2010BRONZE
Chateau Vieux Moulin 2010BRONZE
Chateau Vieux Moulin 2011Commended
Chateau Beausejour Hostens 2011Commended
Chateau Lagrave Cissan 2010Commended
Chateau Saint-Martin 2010ARGENT

WINE SPECTATOR
Chateau Capdet 200988/100
Chateau Guitignan 200988/100
Chateau Guitignan 201089/100

WINE ENTHOUSIAT
Chateau Capdet 201186/100
Chateau Guitignan 201189/100
Chateau Leo de Prades 201185/100
Chateau Vieux Moulin 201188/100

CONCOUR BORDEAUX AQUITAINE
Le Grand Paroissien 2010OR
Le Grand Paroissien 2011OR
Chateau Vieux Moulin 2010OR
Chateau Quimper 2010ARGENT
Chateau Guitignan 2009OR

HUBERT GUIDE 2015
Chateau Guitignan 20124,5/5